Horoscoop Jack Andraka

Advertenties

3Dprinter

De uitvinder in de horoscoop van een slimme jongen

Een Amerikaanse jongen, zoon van een ingenieur en anesthesist, heeft een prijs gekregen omdat hij een goedkope snelle manier had ontdekt om bepaalde kankers te detecteren in bloed of urine. Een oom en kennis van hem waren aan te laat ontdekte kanker overleden. Tijdens biologieles begon hij zich een vraag te vormen. En hij vond het antwoord.

Behalve dat hij de juiste genen en ouders had en de goede omgeving (weinig sport, veel praten aan tafel:) plus doorzettingsvermogen (hij kreeg 200 negatieve antwoorden op zijn projectaanvraag) had hij ook nog een horoscoop. Ik ken zijn geboortedatum (8 januari 1997) en was benieuwd wat er aan de posities op die dag te zien was. Waar zie je de uitvinder in de horoscoop? In de progressieve horoscoop!

  • Je ziet in de geboortehoroscoop een ‘roepende’ Zon (een zon zonder majeure aspecten). Die zon staat half vierkant Pluto en quintiel Saturnus. Dat wijst op aandacht trekken, de ster zijn, leiden. En op de ‘die hard’ (iemand die door kan zetten).
  • Jupiter conjunct Neptunus geeft hem een publiek en vergroot zijn fantasie, visie en geloof.

Jack Andraka had in 2012:

 Progressieve Zon conjunct Uranus (verandering in het leven, inzicht, shock, verrassing). Uranus is het symbool van ontdekkingen (Eureka-moment).

– Progressieve Zon driehoek Mars (ondernemend zijn, opkomen voor jezelf). Een hard aspect (vierkant, conjunctie e.d.) had kunnen wijzen op agressief assertief zijn of zelfs agressie tonen, maar de driehoek biedt de kans om te laten zien wat je kunt.

– Progressieve Mars sextiel Pluto (intensiveert de energie en drijfveren)

– Transit Pluto conjunct Mercurius (versterkt mentaliteit en studievermogen)

– In de progressieve horoscoop was er een samenstand van Zon, Mars en Uranus. In de radix is Mars driehoek Uranus.

Hier zie je de progressieve horoscoop van 2012.

andraka-progressie-uitvinding

RANDVOORWAARDEN VOOR HET GENIE

Horoscopen moet je zien in het licht van de situatie, de genen, opvoeding en cultuur. Niet iedereen die is geboren op dezelfde dag als Andraka, ontpopt zich als een genie. Er zijn randvoorwaarden. Genen en opvoeding droegen in hoge mate bij aan het succes. Deze jongen komt uit een intellectueel gezin. Ook zijn broer heeft een prijs gewonnen met een vinding. De moeder van Jack vertelde dat er bij hen thuis aan tafel veel wordt gesproken over manieren om dingen beter te kunnen doen in de wereld. Mooi om eens te zien hoe een Zon, Mars, Uranus combinatie leidt tot een vredige snelle verbetering. Deze aspectcombinatie zie je bij opstanden, bij terroristen en bij aanslagen. De uitvinder vond een mooiere snelle manier om de wereld te veranderen! Hij verklaarde dat Alan Turing zijn rolmodel is. Over diens horoscoop (met geboortetijd!): http://www.astromarkt.net/horoscoop-alan-turing.html

Het RTL-4 programma Late Night besteedde op 13 mei 2015 aandacht aan Jack Andraka.

LINK

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Andraka 

Ook Tegenlicht besteedde aandacht aan de jongen:http://tegenlicht.vpro.nl/nieuws/2013/april/Jack-Andraka.html 

Reacties gesloten