Liefde, sterrenbeeld en ascendant

Advertenties

STERRENBEELDEN IN DE LIEFDE

Welkom! Hier vind je meer informatie over sterrenbeelden en ascendanten in de liefde.

  1. Hoe is jouw sterrenbeeld in de liefde? Je leest het op deze pagina.
  2. De ascendanten geven nog meer informatie over de liefde…
  3. Matchen jullie sterrenbeelden?  (Ik bedoel het passen bij elkaar) Klik op de link..
  4. Voor algemene informatie over sterrenbeelden selecteer je in het menu ‘Horoscopen’  het sterrenbeeld van jouw keuze.

1. STERRENBEELDEN IN DE LIEFDE

STERRENBEELD RAM

Je past het best bij de Leeuw, de Boogschutter, Waterman en Tweelingen. Maar scroll eens verder om te zien of je verjaardag ook matcht…

Jij leeft om zelfstandig bezig te zijn. Soms heb je daar wel eens anderen bij nodig, maar meestal bij je voor jezelf bezig. Snel trouwen om gezellig samen oud te worden, dat is niet jouw stijl. Impulsief in het huwelijksbootje stappen wel en verliefd worden op het eerste gezicht kun je echter ook.

STERRENBEELD STIER

Jij vindt de meest passende partners bij de sterrenbeelden Steenbok, Maagd, Kreeft en Vissen.

Ook in de liefde weet jij als geen ander hoe geld en goed te verkrijgen en daarmee zekerheid. Waar er twee zijn is er twee maal zoveel zekerheid! Voor jou is het duidelijk: je gaat op zoek naar een partner. En die houd je dan ook koppig vast.

STERRENBEELD TWEELINGEN

Voor jouw leven geldt dat je kennis wilt opdoen. Misschien doe je dat door zoveel mogelijk mensen te leren kennen. En is een vaste partner daarbij eerder een sta-in-de-weg, zeker als je jong bent. Soms ben je ook met vaste partner nog een flirt. Soms gaat dat verder dan woorden! 

STERRENBEELD KREEFT

Jij wilt erbij horen. Dus als er in jouw familie of buurt vroeg getrouwd wordt ben je er ook vroeg bij. Als partner draait het voor jou om tradities, verjaardagen en trouwdagen vieren.

STERRENBEELD LEEUW

Jij wilt ook in de liefde de hoofdrol spelen en de show stelen. Je wilt een partner om trots op te zijn, eentje om mee te flaneren op het strand of in de disco.

STERRENBEELD MAAGD

De naam van het teken zegt het al: ook in de liefde sta jij niet te trappelen! Kieskeurig keur je alle mogelijke partners af en als je er eentje hebt uitgekozen zul je het zien: not perfect! Jij gaat voor een nette man of vrouw, liefst een maagd, natuurlijk:).

STERRENBEELD WEEGSCHAAL

Het teken van het partnerschap! Jij bent in de liefde op zoek naar iemand om het leven mee te delen. En als je een partner hebt gevonden doe je je best om het leuk te houden!

STERRENBEELD SCHORPIOEN

Het leven is voor jou een uitdaging of een probleem. Je gaat er helemaal voor, ook als je een partner op het oog hebt, ook in de liefde. Niets houdt je tegen, want love hurts! En zo hoort het. Al zul je het niet meteen laten blijken, want je bent doodsbenauwd om af te gaan…

STERRENBEELD BOOGSCHUTTER

Het teken van de vrijgezellen! Toch zijn er ook getrouwde Boogschutters en zelfs die het volhouden. Het komt er in de liefde voor de Boogschutters op neer dat ze de ruimte moeten blijven houden om te groeien. Een tolerante partner is alles wat ze nodig hebben, dan blijven ze ook trouw.

STERRENBEELD STEENBOK

Als de Steenbok eenmaal gevallen is voor de geliefde is dat voor het leven! De Steenbok is trouw in de liefde. Er moet wel iets heel erg gebeuren om deze verbintenis te breken, bijvoorbeeld gezichtsverlies. Gezichtsverlies is het ergste wat de partner de Steenbok kan aandoen.

STERRENBEELD WATERMAN

Geboren om onafhankelijk te zijn en vrij te blijven, dat is de Waterman. Maar in de liefde loopt het soms anders! Dan gaat de partner mee naar de club, de vereniging, de partij of de vriendenclub.

STERRENBEELD VISSEN

Deze romantische ziel gelooft in de liefde. Echte liefde moet wel haast lijden zijn, dus wordt de Vissen bij voorkeur verliefd op een onbereikbaar idool. Als het dan toch een aardse partner wordt, dan weet de Vissen zich onmisbaar te maken.

Terug naar boven


 

2. ASCENDANTEN IN DE LIEFDE

De ascendant is het teken tegenover het zevende huis van het huwelijk. Het tegenover de ascendant liggende teken zegt iets over samenwerken, partnerschap en huwelijk. Klik op het teken van je ascendant voor meer informatie over ascendant Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft,Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen

Met een ascendant in Ram ben je op zoek naar een lieve partner die je je eigen gang laat gaan. Het is wel moeilijk als je er eentje vindt die juist alles samen wil doen. Conflicten leren hanteren lijkt hier een must! Ramascendanten vinden een diplomatieke partner die werkzaam is waar gesust en gevleid moet worden, bijvoorbeeld bij de kapper of in overlegsituaties. De samenwerking kan bij goede aspectering perfect verlopen.

Met een ascendant in Stier kom je veel bezadigder over dan je bent. Bij partners zoek je juist een uitdaging, dus die mag best sexy zijn. Soms neemt een Stier een riscio! Dan is er een femme fatale of een loverboy in het spel. Stierascendanten vinden een partner met een gevaarlijk beroep. Dan werkt de partner in de olieindustrie, als bodyguard of als bewaker. Ook kunnen ze te maken hebben met atomen, de dood in al zijn vormen en therapie. Geldzaken vormen het probleem van deze relatie, maar ook sexueel kunnen er problemen rijzen. De partners kunnen samen veel geld verdienen bij goede aspectering of…een intens liefdesleven hebben.

Met een ascendant in Tweelingen kom je vlot en jeugdig over. Je bent soms een echte flirt! Je hebt dus een tolerante partner nodig. Eentje die je een beetje vrij laat en die van afwisseling houdt, net als jij. Die partner wordt gevonden in het buitenland, op reis, op het platteland, op talencursus of onderweg in de file. Twee zoekers in een relatie: dat levert wel eens een derde op. Bedrog ligt op de loer. Maar bij goede aspectering leren ze allebei veel van elkaar. Misschien voor een volgende keer, want ook dat kan met deze ascendant…

Met ascendant Kreeft hecht je je aan de buurt, de mensen, je baan, aan je oude broek; kortom…Jij zoekt een partner om samen oud mee te worden, een degelijk type, iemand waar je mee voor de dag kan komen. Een ambtenaar lijkt dan een goede keuze. Een ouder iemand ook. Gebrek aan saamhorigheid is een reden om deze relatie te verbreken. Ook kinderloosheid kan een reden zijn. Maar bij goede aspectering is het een hecht gezinnetje.

Ascendant Leeuw valt graag op en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. De tegenhanger is een vriendelijk type dat met jan-en-alleman op goede voet staat. (Voorbeeld: Prins Charles van Engeland met Leeuw ascendant die trouwde met Diana, een vrouw met Maan in de Waterman). Maar voorop staat dat jij met de Leeuwascendant de meeste aandacht krijgt. (En dat was niet zo met Diana…). De Leeuwascendant vindt de partner via vrienden, club of vereniging. En anders is de partner een bijzonder of onafhankelijk iemand. Het is duidelijk dat ‘een ander’ het grootste gevaar voor deze relaties is. Bij goede aspectering zullen ze samen avonturen beleven.

Ascendant Maagd is kritisch en kijkt lang de kat uit de boom. Vreemd voor deze terughoudende en ingetogen mensen is dan dat ze vallen op kunstenaars, vreemdelingen, helderzienden of artiesten. In de partner zoeken ze de romantische inslag die ze zelf missen. Misverstanden en onbegrip zijn de problemen van deze relaties. Als de aspecten goed zijn echter begrijpen ze elkaar zonder woorden.

Ascendant Weegschaal is diplomatiek en sympathiek. Een beetje weifelachtig en daarom op zoek naar een actief, beetje agressief mens om mee samen te leven. Dat die partner ook ruzies met zich mee kan brengen is minder leuk. Maar zo kan de ascendant Weegschaal doen wat ie moet doen: vrede stichten. Ram-partners zijn bijvoorbeeld werkzaam in een typisch mannelijke beroep of als zelfstandige. Vrouwelijke partners van de ascendant Weegschaal zijn sportiever en actiever dan andere vrouwen. Als de aspecten goed zijn is dit een wonder van samenwerking. Met afflicties is er sprake van ontrouw of ruzie.

Ascendant Schorpioen is fanatiek en sexy. Omdat hij of zij zo intens is zoeken ze bij een partner rustige zekerheid. Helaas kan die partner wel eens eisen gaan stellen. Dat geeft de ascendant Schorpioen de kans om zich te gaan verzetten. De ascendant Schorpioen vindt de partner bij de bank of bij de boer, maar misschien ook is de partner een beeldend kunstenaar of zanger. Vrouwen van mannen met deze ascendant zijn trouw en hebben het liefst een eigen inkomen. Financiële en sexuele problemen liggen op de loer in deze relaties. Bij goede aspectering kan er veel geld worden verdiend en is er een diepe genegenheid voor elkaar.

Ascendant Boogschutter is een vrijbuiter met een hekel aan verplichtingen. Die treft het met een slimme partner die hem of haar begrijpt. Of die van de gelegenheid gebruik maakt. Beide partners flirten graag! Maar als de aspecten het toestaan vinden ze elkaar the best! Met Ascendant Boogschutter is er een groter dan gemiddelde kans op meer dan 1 langdurige relatie/huwelijk.

Ascendant Steenbok is heel voorzichtig in het benaderen van een partner. Het liefst wordt hij of zij door de ander benaderd. Al kan de Steenbok hier ook wat wantrouwig op reageren. Is de ander wel van zijn of haar stand? Het lijkt moeilijk om de ascendant Steenbok aan een partner te laten komen! De partner wordt met veel zorg gekozen. Met wat goede aspecten wordt dit een modelgezin waarin de partners “papa en mama spelen.”

Ascendant Waterman komt kordaat en onafhankelijk over. Meestal is er iets opvallends of aparts aan mensen met deze ascendant. Dat trekt types aan die vallen op iets opvallends! En de volgende keer weer…Overigens zal iemand met deze ascendant nooit toegeven dat het erg is om weer alleen te zijn! Met de juiste aspecten wordt gewoon weer een ander aangetrokken. Als het om een langdurige verbintenis gaat is het een opvallend paar.

Ascendant Vissen: mensen met deze ascendant zijn inschikkelijk en hulpvaardig. Soms voelen ze zich dan uitgebuit en het slachtoffer van de mensen waar ze niet duidelijk nee tegen hebben gezegd. Ze zoeken een partner die dat wel kan en die eerst vragen stelt. In deze relatie woekeren soms misverstanden en kleine leugentjes of onduidelijkheden of de partners praten niet met veel met elkaar. Denk echter niet dat ze elkaar niet begrijpen! De Vissenascendant is trouwens wel blij met een beetje rust en dromen van romantiek…

 

Reacties gesloten