Horoscoop Rutger Hauer

Advertenties

De acteur in de geboortehoroscoop van Rutger Hauer

Rutger Hauer is geboren op 23 januari 1944 in Breukelen. Het was een bijzondere dag:). In de geboortehoroscoop van Rutger Hauer zie je een paar opmerkelijke patronen: een vlieger en een Yod. De vlieger verbindt Zon, Mars, Uranus, Neptunus en Pluto. De vinger van de Yod wijst naar Maan en Mercurius, die inconjuncten maken met Mars en Pluto. Deze zijn beide ‘Out of Bounds’ en krijgen daarmee extra accent. De Mars-Pluto combinatie wijst op een competitiedrang en de ‘sterke man’ of het gebruik van lichaamskracht/invloed als thema in het leven. Een belangrijk accent ligt eveneens op het vijfde huis van spelen, kinderen en ‘het andere geslacht’. In dat vijfde huis staat de voor de zon opkomende Maan, net als Venus in het ‘coole’ teken Steenbok.

Het patroon van artistiek talent staat als volgt in deze horoscoop:

1. Maan vierkant Neptunus

2. Venus binoviel Neptunus

3. Venus driehoek het MC in Stier

Voor het succes tekent de Ascendant (uiterlijke verschiijning) conjunct Jupiter/Pluto.

Als je de horoscoop van Rutger Hauer beschouwt zonder uit te gaan van het feit dat hij acteur is, dan zie je iemand die in de eerste plaats erg betrokken is bij wat hij doet en voor wie de eigen behoeften en gewoonten maar ook het geheugen en de directe omgeving (milieu) sterk naar voren  komen (alle thema’s die astrologisch met de maan verbonden zijn). De prominente Maan verwijst naar het belang van opvoeding. Zijn ouders waren docenten drama. Ik heb hem laatst gezien i.v.m. een natuurfilm. De Engelstalige Wiki heeft het over een ‘dedicated environmentalist’.

Met Zon/Maan half vierkant Uranus wordt het gemotiveerd worden door spanning en sensatie (en de wereldverbeteraar) aangegeven. In het artikel over Zon/Maan midpunten staat erover:

Zon/Maan = Uranus = motivatie voor spanning, vernieuwing en alternatieven, waardoor men soms een buitenbeentje kan zijn.

Dat buitenbeentje is Rutger Hauer door zijn Noordse uiterlijk en omdat hij in de VS ‘anders is’ (en dus de rol van de slechterik of buitenlander krijgt).

LINKS

Cool, dat is ook Matt Damon: http://astropost.blogspot.nl/2009/12/chart-of-matt-damon-cool-decent-guy.html

Astropost over aantrekkelijke mannen: http://astropost.blogspot.nl/2008/09/male-attraction-venus-saturn-taurus-and.html

Reacties gesloten