Magic Mike XXL in Channing Tatum’s horoscoop

Advertenties

magicmike Het is warm, dus laat ik me eens wagen aan een actueel hot topic:).

Acteur Channing Tatum’s horoscoop heeft Venus Out of Bounds (27g19m20sN). Dat geeft perfect aan hoe belangrijk zijn ‘looks’ zijn. Maar er is meer in de horoscoop van zijn geboortedag dat heeft bijgedragen aan zijn loopbaan als model en acteur. Zijn astrologisch profile is in lijn met de horoscopen van andere mannelijke ‘schoonheden’.

Aantrekkelijke mannen hebben vaak Venus in Maagd of Steenbok, Saturnus in aspect met Venus of Ascendant, en plaatsingen in Stier of Weegschaal. Dat is wat ik aangaf in het artikel op Astropost, met voorbeelden.

Het geboorteuur van Channing Tatum is onbekend. Dat betekent dat we o.a. niet weten wat zijn Ascendant is of in welk teken zijn Maan precies staat. Maar we zien wel het volgende in de horoscoop:

  • Zon in Stier!
  • Venus exact vierkant Saturnus!
  • Maan in Maagd of Weegschaal

Mannelijke sekssymbolen hebben dat…

astro_245gw_3921_channing_tatum_201573_ho.25473.30109Het is niet genoeg om alleen maar een ‘coole’ jongen te zijn. Channing Tatum heeft iets meer. Hij heeft de Zon ‘roepend’ (zonder majeuere aspecten in teken). Dat wijst op ‘de aandacht trekken, hoe dan ook’. Leiders hebben dat. Sterren hebben het ook. En aandachttrekkers…

Je moet op de juiste tijd op de goede plek zijn voor succes. Channing Tatum had zijn debuut toen de progressieve Zon van teken veranderde naar Tweelingen, in 2005 and hij ‘brak door’ in 2006 met de progressieve Zon vierkant Jupiter. Jupiter is het symbool van alles wat groeit en bloeit, van succes en vooruitgang. Als de progressieve Zon een aspect maakt met Jupiter, dan kom je vooruit in het leven of je groeit (letterlijk of figuurlijk XXL:)

Op het moment staat de progressieve Zon van Magic Mike XXL vierkant Mars. Dat vestigt de aandacht op energie, actie, mannelijkheid, prestaties en gedrevenheid.

Zijn individuele horoscoop kan ongetwijfeld meer over de loopbaan van Tatum vertellen. Hier zie je de horoscoop voor 26 april 1980 in de USA.

Let op de swingende Venus in Tweelingen! Het is een goede positie voor talent in handen-en voetenwerk. Maar…

PS OOB VENUS

In Engeland, werd Marlon King (zie Wikipedia) op dezelfde dag geboren. Deze voetballer zit nu in de gevangenis wegens roekeloos rijden en zijn contract is opgezegd na beschuldigingen i.v.m. seks. In 2005 had hij net als Chaning progressieve Zon vierkant Jupiter. Dat was het jaar waarin hij top scorer was.

Een vierkant tussen Mars en Uranus is o.a. een aspect voor te snel rijden.

Je ziet dat het aan jezelf (en ook wel omstandigheden of cruciale posities in de horoscoop) ligt wat je doet met je talenten en je horoscoop. OOB Venus is niet per se gunstig. Je kunt ermee scoren op liefdesgebied maar ook buitenspel opereren.  Je kunt net als met een ‘roepende Venus’ op elk mogelijk niveau van estetische waarden functioneren (fraaie kunst maken) of alles doen om jezelf te plezieren.

In deze horoscoop zie je ook Mercurius-Saturnus-Pluto, de combinatie voor de strategische communicatie die je zo vaak aantreft in de horoscopen van politici.

LINKS

http://www.astromarkt.nl/venus-out-of-bounds-html/

https://en.wikipedia.org/wiki/Channing_Tatum

 

.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten