Terrorisme in de horoscoop van Mateen

Advertenties

Omar_Mateen

Tientallen doden en gewonden in Orlando gisteren staan op het conto van Omar Mateen, zoon van Afghaanse ouders en geboren in de VS. De dader van de slachtpartij in Orlanda was net als zijn vader fanatiek moslim. De oproep van een imam om ongelovigen te doden viel bij hem in vruchtbare aarde. Hij heeft met Zon vierkant Mars, transit Mars stond op een graad na conjunct zijn Zon. In de geboortehoroscoop staat Mars sextiel Uranus. Transit Uranus staat nu sextiel zijn geboorte Mars en bijna exact inconjunct zijn Zon en driehoek progressieve zon.

Het patroon Zon-Mars-Uranus is duidelijk zichtbaar.

omar-tr

Dag van geboorte en transits

Ik heb al eerder het verband gelegd tussen terrorisme en Zon-Mars-Uranus (zie het artikel http://www.astromarkt.nl/mars-in-aspect-met-uranus-html/ ). Ook nu is dat verband er. Daarbij is er ook nog Mars vierkant Saturnus (geblokkeerde aktie) in de progressieve horoscoop. Het aspect heeft vaak een relatie met de dood. Helaas past het patroon van gisteren precies bij een homophobe man die in het bezit van wapens was en het doden van homo’s zag als een eredaad met een prijs in het vooruitzicht. Vreselijk voor de nabestaanden, gewonden en doden, maar opnieuw sloeg iemand toe die al verdacht werd maar niet kon worden aangepakt of opgepakt.

omar-prog-trans

Er zijn meer mensen geboren die dag. Het verschil met de terrorist van Orlando is, dat deze niet zijn opgevoed met haat jegens anderslevenden en andersdenkenden. Zij lopen wel enig risico op ongevallen en/of hebben nu (met half jaar eerder of later) met operaties te maken. Wees voorzichtig!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten